У мережі з'явилися нові подробиці розлучення Володимира Остапчука та Олени Войченко. Подія стала однією з найскандальніших у 2020 році.

Таким чином повідомляється, що ще у вересні 2019 року, під час участі в шоу «Танці з зірками» Володимир Остапчук присвячував танець коханiй, і зізнавався їй у коханні. Всього місяць по тому вони офіційно оголосили про те, що розлучаються.

Обидва хотіли розлучитися спокійно, але, щось пішло не так. Почалися сварки і скандали, які виносилися на публіку. Олена терпіти не стала, і в одному з інтерв'ю зізналася, що причиною розлучення стали зради.

Володимир Остапчук / скріншот з відео
Володимир Остапчук / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Практично відразу після цієї новини Володимир представив всім свою нову кохану - Христину, з якою незабаром вони зіграли весілля.

"Це хайп" - вважає Олена Войченко.

Наречені стверджували, що познайомилися, коли Володимир був у шлюбі, але відносини зав'язалися вже після розриву. Колишня дружина впевнена в зворотному, і розповідає, що чоловік виділяє на дітей 10 тисяч гривень на місяць, чого катастрофічно мало.

Олена Войченко, скріншот YouTube
Олена Войченко, скріншот YouTube

Варто відзначити, що у Олени Войченко життя теж почало налагоджуватися. Не так давно вона з'явилася на публіці в компанії нового чоловіка, якого заборонила знімати журналістам.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук спародіював нову пораду з етикету від Ольги Фреймут.

Як повідомляв портал Знай.ua, Остапчук попрощався із зимою і розповів про свої враження.

Також Знай.ua писав, що Володимир Остапчук привітав сина від першого шлюбу з днем народження.