Українци не справляються з оплатою кредитів і просять допомоги у держави. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента України.

Ініціатором петиції виступив Воровський Артур Петрович і опублікував її 29 березня 2021 року. У тексті він звертається з вимогою ввести заморозку, зупинку на нарахування відсотків за кредитами на час дії карантину в червоній і помаранчевій зонах.

"На час введення карантину помаранчевої, червоних зон, заборонити (ввести мараторій) вимогу банківськими установами стягувати відсотки за кредитами і зупиняти кредитні договори (заморожувати) на час дії карантину помаранчева і червона зона. За фактом не можливо сидячи вдома на карантині працювати на кредитний договір", - сказано в тексті петиції.

За день вдалося зібрати всього 26 підписів і у автора є ще 92 дні, щоб зібрати необхідні 25 тисяч підписів і тоді в цьому випадку ця пропозиція буде на особистому розгляді президента України Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше ми повідомляли, крик душі заробітчанина почула вся Україна, зачепив за живе.

Як повідомляв "Знай.uа", батьки благають терміново скасувати ЗНО в школах.

Також "Знай.uа" писав, що українцям розповіли про оформлення субсидії в 2021 році, скільки йде часу.