Стало відомо, в якому з півфіналів і який за рахунком виступатиме Україна на "Євробачення-2021".

Про це повідомив офіційний мовник шоу "Eurovisionworld.com".

Відомо, що цього року шоу "Євробачення" не скасовуватимуть, як минулого року, через пандемію коронавірусу. Перший і другий півфінал пройдуть 18 і 20 травня, а гранд-фінал відбудеться 22 травня. Виступати учасники будуть на арені Ahoy в Роттердамі, Нідерланди.

У вівторок, 30 березня, голландські телеканали провели жеребкування, яке визначило порядок виступу країн у півфіналах. Таким чином, представники України виступатимуть у першому півфіналі 15-Ми за рахунком з 16-ти учасників.

Перший півфінал / фото: Євробачення
Перший півфінал / фото: Євробачення

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Другий півфінал / фото: Євробачення
Другий півфінал / фото: Євробачення

На думку експертів, виступ у першому півфіналі може добре вплинути на результат відбору – у країн з цього списку більше шансів опинитися у фіналі. Більш того, букмекери обрали фаворитів саме з першого півфіналу.

Варто відзначити, що букмекери поставили Україну, яку представлятиме група Go_A на 18 місце з 26 можливих. У той же час, їх шанси на перемогу оцінюють слабо – ймовірність всього 1%.

Якщо взяти до уваги букмекерські ставки на перший півфінал, то Україна опинилася на 11 місці, що означає, що українські представники можуть зовсім не потрапити в гранд-Фінал.

Рейтинг переможців Євробачення
Рейтинг переможців Євробачення

Рейтинг 1 півфіналу Євробачення
Рейтинг 1 півфіналу Євробачення

Нагадаємо, що Білорусь залишиться вдома:" Євробачення " відмовило дітищу Лукашенка в участі.

Як повідомляв портал Знай.иа, учасник " Євробачення "від Грузії готовий ґвалтувати матерів хейтерів:"ви реально какашки".

Також Знай.иа писав, що Go_A представили фінальну версію " шуму "на Євробачення: Чорнобиль," весняночка " і танці в лісі.