Минулий тиждень в реаліті" Від пацанки до панянки " (Новий канал) закінчився інтригою. Відразу три учениці Школи леді повинні були покинути проект.

Імена двох (Віка Лук'янчук, Анна Савенкова) стали відомі до кінця випуску, ще одне залишилося загадкою. Інтригу розкрили на початку нового тижня. Квиток додому отримала Наталія # Сісі Жданова .

"На проекті зрозуміла, що я не така погана людина, як думала про себе все життя, – каже дівчина. - Про це мені сказали авторитетні люди – педагоги школи леді. І тепер ці знання стануть першим кроком до набуття впевненості в собі. Я більше не"пацанка".

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

Новий тиждень перевтілень у Школі леді розпочався вже без цієї учасниці. Поки одні дівчата в пошуку внутрішньої жіночності розкривали себе, інші плели інтриги. Закулісні пристрасті ускладнили педагогам вибір учениці, яка повинна була покинути проект. Тому вони попросили допомоги у дівчини, яка носила статус кращої учениці Школи леді – Насті #Сем Саміло. На її думку, цього тижня найгірше себе проявили Олена #Зая Питин і Наталія #Чекуня Гаврик.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"В принципі, Наташа-хороша людина. Але вона не вміє тримати язик за зубами і часто безпідставно ображає людей, - вважає Настя #Сем Саміло. - А Олена весь час кричала і відмовлялася виконувати завдання".

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

Педагоги школи леді вирішили відправити додому Наталію #Чекуню Гаврик .

"Проблема Наташі в тому, що вона не думає на перспективу. Вирішує якісь дрібні проблеми, - пояснює рішення директор Школи леді Тетяна Мокріді. - Вона не прогресує вже протягом декількох тижнів. Тому ми вирішили відпустити її додому".

Раніше ми повідомляли, саму перероблену з пацанок Покрищук порізали в Туреччині.

Як повідомляв "Знай.uа", переможниця "Від пацанки до панянки" Мазур приготувала шаурму без шкідливих продуктів, рецепт на кожен день.

Також "Знай.uа" писав, що "школа леді "відчуває" пацанок " вогнем, скелями і болем.