У США наклала на себе руки відома мандрівниця і блогерка Лі Макміллан в результаті тривалої депресії.

Про це повідомили її друзі в Instagram, а також місцеве видання "Independent".

Повідомляється, що відома канадська блогерка Лі Макміллан, яка прославилася завдяки подорожам на мікроавтобусі по США зі своїм хлопцем Максом Бідсрупом, наклала на себе руки минулої п'ятниці. За заявою поліції Санта-Барбари, 28-річна дівчина була збита поїздом між дорогами Стейт і Холістер.

Раніше поліція оголосила Макміллан в розшук, оскільки дівчина покинула свій будинок в Санта-Барбарі без машини, ключів, гаманця і мобільного телефону. Незважаючи на те, що Лі не залишила передсмертної записки, правоохоронці запідозрили суїцид.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Пізніше її друзі повідомили в Instagram про неприємну звістку-Макміллан наклала на себе руки в результаті затяжної депресії. Блогерка і раніше розповідала шанувальникам про це, проте заявила, що звернулася до фахівців і їй є до кого звернутися за допомогою.

"Лі була прихильником психічного здоров'я. Вона була відверта і відкрита у своїх власних труднощах. Їй допомагали: професіонали, сім'я, друзі. Навколо неї була підтримка. Вона була не одна, вона не намагалася боротися з цим поодинці. І все ж вона піддалася цій страшній хворобі", - написали на її сторінці в Instagram.

Відомо, що Лі Макміллан прославилася через подорожі зі своїм хлопцем з Австралії Максом Бідспрупом. У 2016 році пара вирушила підкорювати простори США на мікроавтобусі – вони виїхали з Канади і планували дістатися до вершини Південної Америки. Публікуючи свої пригоди на YouTube пара здобула визнання 500 тисяч глядачів.

У 2019 році пара заявила про розставання, після чого Макміллан зробила ще кілька виїздів і остаточно оселилася в Санта-Барбарі.

Нагадаємо, що екс-глава транспортної служби Управсправами президента наклав на себе руки.

Як повідомляв портал Знай.uа, 13-річний хлопчик повісився після сварки з матір'ю: сказала, що нікому не потрібен.

Також Знай.uа писав, що прохвачений епідемією Київ накрила хвиля самогубств.