У польській лікарні як і раніше знаходиться Українка, яка постраждала під час ДТП в Польщі. Мама постраждалої розповіла докладніше про її стан.

Про це пише видання "Сьогодні".

Відомо, що 22 березня в Польщі перекинувся ще один автобус з українцями, в результаті чого загинула 1 людина і ще 5 сильно постраждали. Чотирьох постраждалих вже виписали з польських госпіталів і відправили в Україну, проте одна з дівчат Анастасія Кочеткова досі перебуває в реанімації і не приходила до тями з дня аварії.

Мати Анастасії Ірина розповіла, що лікарі не підпускають її до дочки через карантин-вона бачила її лише раз, коли приїжджала на впізнання. Того дня дівчина прямувала автобусом з Кракова до Хмельницького до рідних, проте мати на вокзалі її так і не дочекалася.

Зараз дівчина перебуває в комі, а лікарі дають не найкращі прогнози.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Мати Анастасії / скріншот з відео
Мати Анастасії / скріншот з відео

"Не говорять нічого, кажуть одне, дуже важка. Дуже важка. Але вже почала так трошки ніби відкриває очі, ну, це так мимоволі виходить", - розповідає Ірина.

Генеральний консул України в Любліні Василь Павлюк заявив, що дівчина потребує серйозної реабілітації, а в майбутньому їй можуть знадобиться ще операції.

"Нам потрібно, ну як мені кажуть, ще як мінімум дві операції, так як у неї дуже побиті лицьові кісточки. Їх потрібно скласти як пазлик", - розповідає мати Насті.

У польських клініках мамі постраждалої назвали суму, яка необхідна буде для реабілітації – 500 тисяч доларів. Студентська страховка не покриє всіх витрат на лікування Насті, а батьки сподіваються на якнайшвидшу компенсацію від перевізника. Однак та також не сильно врятує ситуацію-родині постраждалої пообіцяли 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, що під Києвом скажений Москвич підрізав катафалк з небіжчиком: загинула вся сім'я.

Як повідомляв портал Знай.uа, ДТП в Польщі забрала життя українця: гарував заради дітей і знайшов смерть.

Також Знай.uа писав, що в Одесі сталася містична аварія-двічі за рік в одне місце.