За останню добу в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики сім разів порушили режим припинення вогню, з яких 6 обстрілів і 1 факт інженерного обладнання позицій.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у соцмережі Facebook.

Так, поблизу Авдіївки та Пісків, російсько-окупаційні війська здійснили обстріли позицій українських захисників, використовуючи протитанкові гранатомети, а в передмісті Широкиного – великокаліберні кулемети.

Неподалік населених пунктів Причепилівка та Троїцьке окупанти відкривали вогонь зі стрілецької зброї. Поблизу Павлополя російсько-окупаційні війська проводили інженерне обладнання своїх позицій.

Військовий, фото: ООС Facebook
Військовий, фото: ООС Facebook

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У прес-центрі ООС уточнили, що втрат серед бійців ЗСУ немає. Про дії окупантів повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Також в районі проведення ООС виконують завдання й інші складові сил оборони. Піротехнічні розрахунки ДСНС України за поточну добу розмінували більше 3 гектарів території та передали на знищення 102 вибухонебезпечних предмети.

Нагадаємо, захисниця України зважилася на сміливий вчинок і стала прикладом для побратимів.

Як повідомляв портал Знай.uа, окупанти нахабно обстріляли позиції українських захисників: на домовленості плювати.

Також портал Знай.uа писав, що український військовий розповів, чому проміняв спокійне життя на фронт.