Меган Маркл і принц Гаррі "планують домашні пологи в маєтку Монтесіто". Про це повідомляє джерело зарубіжного видання Page Six.

Повідомляється, що Меган Маркл і принц Гаррі планують домашні пологи для своєї другої дитини. Згідно з джерелом, пара, яка очікує дочку влітку в США, планують народити дитину в своєму великому маєтку Монтесіто, повідомляє 7News.

"План Меган полягав у тому, щоб народити Арчі вдома, але ви знаєте, що вони говорять про найбільш продумані плани", - повідомило джерело публікації.

"Врешті-решт лікарі порадили їй відправитися в лікарню, і все, що її цікавило, - це благополучні пологи Арчі. Але у неї гарний будинок в Каліфорнії, це прекрасне місце, щоб народити її дівчинку".

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: GettyImages
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: GettyImages

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Другий немовля пари стане першим членом Королівської сім'ї, що народився в США, і принц Гаррі не забарився поділитися своїм щастям.

У бесіді з ведучою американського чат-шоу Опрою Вінфрі в рамках їх гучного інтерв'ю, яке викликало шок по всьому світу, Гаррі сказав: "що ще ви можете побажати?"

"тепер у нас є сім'я. У нас, знаєте, нас четверо і дві собаки, і це здорово", - сказав він.

Але ще невідомо, чи був закладений розкол в королівській родині, викликаний переїздом пари в США.

Подруга герцога і герцогині Сассекських Гейл Кінг сказала CBS This Morning, що розмови між Гаррі, його батьком принцом Чарльзом і братом принцом Вільямом після гучного інтерв'ю, під час якого Меган звинуватила одного з королівських осіб в расистських коментарях, були " непродуктивними"

Гейл, найкраща подруга Опри, додала ,що"ніхто з королівської сім'ї ще не розмовляв з Меган".

вона додала: "Сім'я повинна визнати, що є проблеми. Прямо зараз, ніхто не визнав, Х'юстон, у нас тут проблема. Це дійсно все, що їм потрібно. Вони обидва хочуть розмови. Я думаю, що вони все ще засмучуються, оскільки палац продовжує казати, що вони хочуть вирішити це в приватному порядку,але вони вірять, що ці фальшиві історії все ще дуже зневажливо ставляться до Меган. І я думаю, що їм неприємно бачити, що це расова розмова про королівську сім'ю, коли все, що вони хотіли з самого початку, - це втручання членів королівської сім'ї і вимога преси припинити поширення несправедливих, неточних, помилкових історій, які безумовно мають расовий характер. І поки ви не усвідомлюєте це, я думаю, буде складно рухатися вперед".

Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube
Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube

Раніше ми повідомляли, онук Єлизавети II принц Гаррі влаштувався на роботу, буде працювати як простий "смертний".

Як повідомляв "Знай.uа", за Меган Маркл заступилися ті, хто мовчав роками, куди дівала гроші дружина принца Гаррі.

Також "Знай.uа" писав, що про расизм до Меган Маркл знімуть фільм, дружину принца Гаррі майже довели до самогубства.