Як відомо, в наш час системи для вирівнювання зубів стали не тільки необхідністю, але і таким собі трендом. Багато українських та голлівудських зірок мали досвід носіння брекетів.

Таким чином повідомляється, що в новому сюжеті програми «Зірковий шлях» розповіли, скільки коштує таке задоволення, і хто зі знаменитостей вирівнював зуби в такий спосіб.

Наприклад, одні з найпопулярніших акторів сучасності - Том Круз і Анджеліна Джолі, в дитинстві мали великі проблеми з зубами. Зібравшись з думками вони звернулися за допомогою до фахівців, і тепер, це одні з найкрасивіших посмішок Голлівуду.

Зараз тренд дійшов до України. Наприклад Олексій Потапенко не так давно зважився на такий крок завдяки своїй дружині - Насті Каменських. У скільки йому це обійшлося - чоловік вирішив не уточнювати, але, розповів, що це на тривалий термін, як мінімум кілька років.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Потап, фото Інстаграм
Потап, фото Інстаграм

Ведучий Слава Дьомін також поставив собі собі брекет-систему. Витратив на це 24500 гривень, трохи менше тисячі доларів.

Слава Дьомін, фото - https://www.instagram.com/slavademin_official/
Слава Дьомін, фото - https://www.instagram.com/slavademin_official/

Нинішня дружина Владимира Остапчука Христина носила брекети півтора року, і розповідає, що це незабутні відчуття, і корисно для зубів. Незважаючи на те, що її багато відмовляли, вона зважилася на це і абсолютно не шкодує.

Володимир Остапчук з дружиною, instagram.com/kristygor
Володимир Остапчук з дружиною, instagram.com/kristygor

Мабуть, надивившись на рівні зуби дружини, Володимир Остапчук теж встановив їх. Носити за графіком ще приблизно півроку, а перші зміни відчув вже через місяць. Заплатив в районі 15-20 тисяч гривень.

Спочатку він комплексував через свою посмішку в скобах, але зараз всім настійно рекомендує встановити, якщо є така необхідність.

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/

А ось Регіна Тодоренко поставила систему вирівнювання зубів на свою і так ідеальну посмішку виключно в цілях здоров'я, адже, всі проблеми починаються з порожнини рота.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук спародіював нову пораду з етикету від Ольги Фреймут.

Як повідомляв портал Знай.ua, Остапчук попрощався із зимою і розповів про свої враження.

Також Знай.ua писав, що Володимир Остапчук привітав сина від першого шлюбу з днем народження.