Як відомо, днями Україна стала першою в світі країною, яка прирівняла цифрові паспорти до паперових і пластикових. Українська письменниця Лариса Ніцой вирішила висловитися з цього приводу.

Таким чином повідомляється, що жінка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пост, де розповіла, що думає про цифрові паспорти в додатку «Дія».

Лариса Ніцой підтримала цю ініціативу, але, все може виявитися не так райдужно.

"Вже так українців привчили, особливо ЗМІ, що все, що у нас відбувається - це погано, а якщо не погано тепер, то погано завтра» - пише письменниця у своєму пості.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Вона має на увазі, що люди розучилися вірити в те, що у нас може відбуватися щось хороше. Сама Лариса Ніцой пише, що свято вірить у майбутнє України, і що в майбутньому ми зможемо стати прикладом для інших країн.

"Сьогодні, як і всі привчені до поганого, спочатку зраділа новини, а потім подумала, що завтра з'ясується, що не все так добре» - додала жінка.

А поки все добре, вона продовжує радіти цій новині, адже це величезний крок до технологічного майбутнього, і може бути зовсім скоро нашим прикладом скористаються інші країни по всьому світу.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Україна — перша країна світу, в якій цифрові паспорти в смартфоні стали повними юридичними аналогами звичайних документів.

Нагадаємо, що у Києві бездомні отримали паспорти заради весілля: любов врятувала їхні тіла і душі.

Як повідомляв портал Знай.ua, "паспорт вакцинації " вже офіційно представили: який вигляд матиме документ.

Також Знай.uа писав, що українцям пояснили, навіщо потрібно міняти паспорти зразка 1994 року.