Популярний російський гуморист, пародист, телеведучий, блогер, щасливий тато і люблячий чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав своїм шанувальникам кадри з пишного торжества. У вівторок, 30 березня, влаштувала вечірку Крістіна Орбакайте, яка нещодавно повернулася з США.

Христина вирішила порадувати доньку Клавдію, з розмахом відзначивши її день народження. Про це стало відомо завдяки новій публікації Максима Галкіна в мережі Instagram.

"Вчора на дні народження Клави було весело всім - і дітям, і дорослим", - підписав публікацію Максим Галкін.

У ресторані співачка зібрала рідних і друзів. Іменинниця заспівала для тих, хто прийшов її привітати. Вона виглядала ніжно у легкій блакитній сукні. Алла Борисівна прийшла на свято з Максимом Галкіним і двійнятами Лізою і Гаррі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Галкін з Пугачовою і дітьми на святі у Орбакайте, скріншот: Instagram
Галкін з Пугачовою і дітьми на святі у Орбакайте, скріншот: Instagram

Галкін з Пугачовою і дітьми на святі у Орбакайте, скріншот: Instagram
Галкін з Пугачовою і дітьми на святі у Орбакайте, скріншот: Instagram

Співачка обрала наряд в стилі total black. Примадонна підкреслила талію поясом, а за допомогою спідниці-труби візуально витягнула силует. Вона не тільки привітала внучку, а й потанцювала.

Галкін поділився зворушливим відео з торжества. Він засняв, як веселився з дітьми і дружиною на танцполі. В кінці вечора висипали конфетті, якими стали кидатися гості. Орбакайте веселилася з іменинницею, а малятко Ліза кинула цілий оберемок конфетті в маму, викликавши у артистки посмішку. Встигла Примадонна і кокетливо потанцювати з чоловіком. А Ліза закрутилася в танці з Клавдією.

Раніше повідомляли, Пугачова і Галкін серйозно переймається за маленьку доньку: "Не приведи Господи".

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода по крутості обійшла Кадирова - змусила вибачитися Басту: "Не бий, я зрозумів".

Знай.uа писав, Світлана Лобода звела чоловіків з розуму довжиною ніг: "Все оживає, весна".