Володимир "Владзьо" Ковцун з шоу Нового каналу розповів, з чого повинні складатися ідеальні стосунки з партнером.

Щотижня в ефірі Нового каналу король монологів-актор" Вар'яти-шоу " Владзьо представляє свої жарти на актуальні теми сучасності. Більшість історій підкидає йому саме життя. У монологах актор згадує про своє село, пасіку, стосунки і дружбу. А ось за лаштунками шоу вже без жартів Владзьо розповів про топ - 5 правил щасливих стосунків.

1. Стать

- Це, напевно, основа основ – - каже актор. - Якщо люди цим живуть і постійно експериментують, то в їхніх стосунках виникає якась магія. І все, що я зараз перерахую, – це наслідки хорошого сексу.

2. Компроміс

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

- Щасливі стосунки можуть бути, коли люди в парі вміють поступатися, – каже Владзьо. - Хтось скаже-Не можна в усьому терпіти. Згоден, але якщо люди мудрі і розважливі, вони закривають очі на помилки партнера. А це рівносильно тому, щоб поступитися, не накричавши.

3. Довіра

- У відносинах має бути повна довіра, - розповідає актор. - Якщо хоч хтось комусь не довіряє-нічого путнього з цього не вийде.

4. Все вирішувати разом

- Всі сімейні та інші питання обговорювати і вирішувати разом – - рекомендує Владзьо.

5. Повага

- Коли між ним і нею є повага – це згладжує всі гострі кути, – каже актор.

Раніше ми повідомляли, переможниця "Від пацанки до панянки" Мазур приготувала шаурму без шкідливих продуктів, рецепт на кожен день

Як повідомляв "Знай.иа", "інопланетяни" зацікавилися милою Кузнєцової з бюстом 15-го розміру, так і кружляють навколо.

Також "Знай.иа" писав, що пацанки не змогли відкрити в собі жіночність і покинули Школу леді, хто не засвоїв важливі уроки.