Популярна модель і блогерка Олена Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина прославилася ще й тим, що весь час змінює себе за допомогою пластичних хірургів, сильно змінивши не тільки обличчя, але і тіло, в тому числі може похвалитися великими імплантатами в грудях і сідницях.

Так, зірка виставила свіже фото з білосніжних апартаментів, примірявши лише еротичну напівпрозору сукню в сіточку, яку одягла на оголене тіло. Знамнітость блиснула сідницями, які навмисно підкреслила в кадрі, вибравши пікантну позу. Також Омович вирішила злегка змінити імідж, поцікавившись у шанувальників, чи личитиме їй чубчик.

"Hi😈

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Робити чубок?🤔💇🏽‍♀️"

Фолловери не пройшли повз: "це красиво😍 але дуууже геморно, краще накладну купити😢 😹", "так,,, дужеличить)))", "краще мізки😊", "ні, вам без чубчика добре)😍", "що за бомба🔥 🔥 🔥 🔥", "це все показне, внутрішнє зазвичай сильно не дотягує", " така скромняшка))".

Раніше ми писали про те, що Олена Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейну