У мережі злили кадри з останнього випуску російського "Холостяка", на яких Тіматі провів неоднозначну бесіду з однією з учасниць.

Відповідний ролик з'явився на офіційній сторінці шоу в Instagram.

Відомо, що кілька тижнів тому стартував новий сезон російського "Холостяка", головним героєм якого став Тіматі (Тимур Юнусов). Завидний наречений багатьох дівчат вже вибрав для себе перших фавориток, з деякими з яких встиг провести особисті бесіди.

Однією з таких стала Христина Кустова, яку в мережі порівнюють з колишньою Тіматі Оленою Шишковою. Велика частина їх особистого спілкування потрапила в ефір, проте телеканал ТНТ вирішив опублікувати кадри, які не увійшли в програму.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

До уваги глядачів представили досить неоднозначний діалог, в якому Кустова зізналася, що троянди, які дає холостяк, не пахнуть. У той же час Тимур Юнусов заявив, що багато учасниць заявили зворотне.

"Ні, вона не пахне, я нюхала парфуми свої", - сказала Христина.

Після цього виконавець попросив дівчину дати свою руку, щоб також насолодитися ароматом її парфуму. Він навіть вгадав більшість запахів, які входили в парфуми. На його думку, аромат нагадував випічку, в той час як Кустова заявила, що це запах тютюну.

Нагадаємо, що Тіматі поділився емоціями щодо учасниць "Холостяка".

Як повідомляв портал Знай.uа, на "Холостяку" несподівано вилізли всі комплекси Тіматі, мало хто це помітив.

Також Знай.uа писав, що Тіматі запросив Єгора Кріда провести бесіду з дівчатами.