Популярна українська співачка Ірина Федишин активно ділиться з багатотисячною армією шанувальників цікавими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 34-річна зірка презентувала нову композицію під назвою "Обійми". Після туру по Україні та відпочинку в Карпатах Ірина повернулася до роботи в Києві.

На опублікованій в соцмережі фотографії Федишин позує в розкішному топ-корсеті з глибоким вирізом у зоні декольте. Образ для селфі артистка доповнила нюдовим макіяжем і укладкою волосся.

"За кожним успішним селфі жінки, стоїть 156 неуспішних 😂 Чи не так, дівчата? 😉" - жартівливо написала Федишин.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"У кого як. У мене не виходить взагалі(", "Дуже красиве фото, але не всі так вміють 100% сфотографуватися ❤️", "Красуня 😍😍😍", "Квіточка 💯", "Ви дуже красива! Так ❤️😂", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Ірина Федишин, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Євген Клопотенко нагодував Ірину Федишин бджолами: "Спеціальний проект". Співачка показала ціле відро з мертвих бджіл.

Нагадаємо, Ірина Федишин яскраво запалила на сцені і довела людей до сліз: "Дуже заплакала".

Як повідомляв портал Знай.uа, спокуслива Ірина Федишин показала майстер-клас на кухні: млинці для справжніх козаків.

Також портал Знай.uа писав, що заміжня Ірина Федишин подарує щасливчику дві казкові ночі: "Поплавати в басейні".