Людмила Балан – телеведуча з Молдови, а також рідна мати тренера 10 сезону українського вокального шоу "Голос країни" Дана Балана, якому приписують службовий роман з народною артисткою України, колегою Тіною Кароль.

Минулого року Людмила приїжджала в Україну на зйомки "Голос країни", де і познайомилася зі співачкою. З того часу її називають свекрухою Тіни. До речі, зараз за життям мами молдавського мачо стежить більше 30 тисяч людей, який вона часто радує сімейними фото і відео.

Цього разу 63-річна телеведуча розмістила гарний знімок, на якому вона виглядає дуже молодо і навіть чимось нагадує свою знамениту "невістку". У підписі до кадру Людмила залишила зворушливий вірш румунською мовою.

Людмила Балан, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто зазначити, що коментатори засипали компліментами маму Дана і побажали їй міцного здоров'я. Як відомо, цієї зими Людмила перехворіла на важку форму коронавірусної інфекції, через що навіть лежала в лікарні на ШВЛ.

"Нехай у вас і вашьıх близьких Все Буде Добре, любимо🥰", " Наша улюблена мама Люда, бажаю вашій родині здоров'я і всіх благ 💜", "Неймовірно красива мама 😍❤️", - написали шанувальники.

Нагадаємо, мама Дана Балана показала щасливу наречену: "На весіллі сина".

Як повідомляв портал Знай.uа, мама Дана Балана зізналася, що поборола підлу хворобу: "Після двох важких місяців".

Також портал Знай.uа писав, що мама Дана Балана "позичила" у Тіни Кароль головну фішку.