Популярний український телеведучий Анатолій Анатоліч зіграв з бразильськими підлітками у вуличний футбол і поділився враженнями.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що нещодавно Анатолій Анатоліч повернувся з тривалої подорожі по Північній і Південній Америки, де також взяв участь у зйомках нового проекту "всюди". Одним з місць, яке він відвідав, стало місто Ріо-де-Жанейро. Телеведучий поділився яскравими знімками з поїздки і розповів, як зіграв з місцевими хлопчиками у вуличний футбол.

"Я досі не можу повірити, що я, звичайний пацан з площі Артема, що в місті Кривий Ріг, зіграв у футбол з малими бразильськими хлопаками(а можливо майбутніми зірками футболу) в одній із Фавел Ріо-де-Жанейро", - написав Анатоліч.

Пост Анатолія Анатоліча в Instagram / скріншот
Пост Анатолія Анатоліча в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пост Анатолія Анатоліча в Instagram / скріншот
Пост Анатолія Анатоліча в Instagram / скріншот

Журналіст зазначив, що місцеві хлопці грають у футбол босими на асфальті, що його сильно вразило. Він заявив, що пішов за прикладом своїх "колег" по полю і роззувся, проте його ступні не були готові до жорсткого покриття.

"Грають на асфальті і босоніж. Я не очікував, і як кажуть, Валєра, я офігів. Але це 100% чистый кайф, хай і з травмою 👣, тому що до асфальту я був не готовий, а точніше не готові були мої ступні 😁", - підсумував Анатолій Анатоліч.

Нагадаємо, що Анатолій Анатоліч задумався про зміну професії разом з вірною подругою:"Вимахала, крихта".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анатолій Анатоліч залишив вагітну дружину і рвонув на батьківщину текіли: "схоже на пізню весну".

Також Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч раптово постарів і посивів:"відразу після вакцинації".