У Сполучених Штатах Америки популярна в соцмережі TikTok блогерка Рошель Хагер (Rochelle Hager) загинула в результаті нещасного випадку на автомобільній дорозі. На машину, в якій вона перебувала, звалилося дерево. Відомо, що на її сторінку підписано понад 100 тисяч людей.

Як повідомляє видання Distractify, у понеділок, 29 березня, дівчина їхала в автомобілі під час сильного штормового вітру. Буря виявилася настільки потужною, що повалила дерево на дорогу, де в той момент проїжджала 31-річна Рошель. Блогерка померла на місці події до того, як приїхала швидка допомога.

Інформацію про смерть Хагер підтвердила її наречена Бріттані Лінн (Brittanie Lynn). Дівчина розмістила у своєму TikTok-акаунті зворушливе відео, в якому розповіла про подію з коханою.

"Сьогодні я втратила любов всього свого життя... Дякую, що показала мені, що таке справжнє кохання. Я буду кохати тебе вічно", - заявила Лінн.

@brittanielynnnn

Thank you all so much for keeping her memory alive and reaching out. #fyp #resteasy #iloveyou #myangel #loml

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
♬ original sound - Brittanie Lynn

Нагадаємо, у Луцьку юні тіктокери танцювали на могилах: фотосесія з небіжчиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, у США помер талановитий YouTube-блогер Мозес Маккормік (Moses McCormick), який умів спілкуватися 50 різними мовами світу.

Також портал Знай.uа писав, у 80-річному віці пішов з життя британський актор театру і кіно Рональд Пікап. Він знімався в серіалах "Корона" і "Абатство Даунтон".