У Великобританії 5-річний хлопчик отримав мінімальну зарплату за те, що допомагав працівникам електричної компанії протягом 6 тижнів.

Про це передають зарубіжнs ЗМІ.

Лаура Ніколь-Андерсон в соцмережах описала зворушливий момент, коли її синові Тео видали розрахункову квитанцію за допомогу електрикам, які працювали в його будинку протягом шести тижнів.

"Найсолодший акт доброти з боку електриків, на які Тео чіплявся питаннями, добротою і постійною пропозицією допомоги, поки вони працювали",- написала мама хлопчика.

"Спасибі, Seytons Electrical, ви зробили його день",- написала жінка і виставила фото з першою зарплатою сина.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Повідомлення Ніколь-Андерсон зібрало тисячі лайків у Facebook, Twitter і Linkedin. Тео заплатили 15 фунтів стерлінгів (27 Австралійських доларів) за п'ять різних завдань.

Хлопчик отримав 1,50 фунта стерлінгів за вимірювання предметів, підрахунок кількості електричних розеток в будинку, принесення традиційних "смачних печеньок" і за "відмінне" волонтерство.

Також Тео заплатили 9 фунтів за "гарантію якості", яка, за словами Спаркіс, була для того, щоб задавати питання.

"Його мама Лаура постійно говорила йому, щоб він залишив нас у спокої, тому що у нас була важлива робота, але він хотів брати участь. Тому ми доручили йому виконати кілька завдань",- розповів представник компанії.

За словами його матері, Тео витратив всі свої заробітки на пасхальне яйце для брата.

"Так мило",- закінчила його мати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хороший хлопчик? Поліцейський пес пішов проти системи, ставши на захист протестувальника

Як повідомляє портал «Знай.иа» За Меган Маркл заступилися ті, хто мовчав роками: куди дівала гроші дружина принца Гаррі

Також «Знай.иа " писав, що 15-річний підліток врятував життя самотній старенькій завдяки газетам і кмітливості