Якщо ви це читаєте, тоді ви точно знаєте, що найголовніше в День сміху - зробити розіграш, який змусить всіх посміятися. Спеціально для наших читачів ми зібрали цілу добірку з ідеї та навіть тексти для смс. Обирайте те, що вам найбільше до душі.

Не варто забувати, що розіграші повинні бути нешкідливими і веселими. Ось, наприклад, смс-повідомлення допоможуть доставити їх потрібному одержувачу:

***
Переказ грошей з вашої банківської карти на рахунок ТОВ "Притулок для бездомних єнотів" успішно завершено. Дякую за людяність!

***
Шановний абонент, ваш телефон заблоковано у зв'язку з розбазарюванням державних секретів у нашій мережі.

***
Прохання залишатися сьогодні вдома з 6 ранку до 20 вечора. У вашій квартирі моритимуть клопів!

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

День сміху, фото: 3.bp.blogspot
День сміху, фото: 3.bp.blogspot

Також окрім смс-повідомлень, можна весело розіграти батьків:

*У ніч на 1 квітня дочекайтеся, поки батьки міцно заснуть. Великими стібками пришийте їх підодіяльник до простирадла. Рано вранці забігайте в кімнату і голосно кричіть "Пожежа!" (або інше екстрене слово). Насолоджуйтесь видовищем!

*Прокидайтеся рано вранці і закрийте харчовою плівкою отвір у зубній пасті. Надлишки обріжте і закрийте пасту ковпачком. З цікавістю спостерігайте, як батьки намагаються почистити зуби.

*Батьки володіють відмінним почуттям гумору? Тоді вночі нафарбуйте татові нігті на ногах яскравим лаком. Сховайте рідини для зняття лаку і дивіться, як батько збиратиметься на роботу.

Хочете розіграти коханого? Тоді ось хороші ідеї:

Ваш хлопець футбольний фанат? Напевно у нього є гудок. Прикріпіть його під сидіння регульованого крісла або під кришку унітазу. Ефект, коли "жертва" присяде, буде приголомшливим.

Більшість хлопців трепетно ставляться до техніки. Це можна використовувати для ефектного приколу. Розлийте на склі клей і дайте висохнути. Перенесіть пляму зі скла на клавіатуру ноутбука і дочекайтеся приходу хлопця. Шок швидко зміниться веселощами.

Разом користуєтеся громадським транспортом? Для розіграшу знадобиться напарник. Заздалегідь поясніть йому умови і відведену роль. Перебуваючи з хлопцем в транспорті, зробіть вигляд, що натискаєте кнопку виклику водія і голосно говорите, що замовляєте піцу. На наступній зупинці в транспорт повинен зайти помічник і принести піцу. Такий розіграш запам'ятається надовго.

День сміху, фото: 3.bp.blogspot
День сміху, фото: 3.bp.blogspot

Жарти на 1 квітня для колег по роботі:

У День сміху будьте пильні, щоб не попастися на виверти колег. Однак самі не пропустіть випадок і пожартуйте над співробітниками. Приколи здатні розрядити атмосферу - пустіть в хід розіграші. Пам'ятайте, що вони повинні носити нейтральний характер, адже з цими людьми вам ще працювати:

Класика жанру - перевернутий стакан з водою. Врахуйте, що на столі не повинно бути техніки або важливих документів. Наповніть склянку водою і переверніть на аркуш паперу. Обережно витягніть лист, залишивши склянку на столі співробітника. Вранці йому доведеться усунути перешкоду, щоб приступити до роботи.

Менеджер з ранку обдзвонює відділи з повідомленням про те, що керівник дав завдання скласти гімн компанії. Відповідальні співробітники залишать справи і приступлять до письменництва. Через час зізнайтеся в розіграші і запропонуйте разом послухати те, що вийшло.

Заздалегідь домовтеся з колегами розіграти керівника. Для цього всім потрібно взяти кілька комплектів одягу. Кожен окремий раз заходьте до кабінету керівника в різному вбранні. Так само повинні вчинити і інші колеги. Подивіться на реакцію директора, швидше за все він подумає про тимчасове помутніння розуму.

І найголовніше - нехай ці жарти і розіграші піднімуть настрій близьким людям, друзям, колегам. День сміху - це привід радіти життю і створювати нові веселі спогади. Однак це точно не привід для злих слів або ще гірше булінгу або абьюза. Для цього навіть День сміху не буде виправданням.

Раніше повідомляли, "Вам ніхто нічого не винен!", - Ксенія Мішина визвірилася на шанувальників через машину.

Як повідомляв Знай.uа, "Володька, не позорь мене!": зірка Кварталу розповіла про несподіваний стриптиз.

Знай.uа писав, щасливчик зірвав найбільший джекпот, але так його і не забрав: 330 мільйонів чекають.