Співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

Нещодавно знаменитість виставила яскравий пост, в якому вирішила підтримати їх з чоловіком Тарзаном сина Архипа - 19-річний хлопець намагається побудувати кар'єру співака. Так, Архип випустив трек "Мягкие игрушки"", позуючи на обкладинці пісні з плюшевим ведмедем в руках.

Варто відзначити, що рідний чоловік Корольової пробує себе на різних теренах: він займається пол-денсом, вивчає японську, пробував різні жанри в музиці. Втім, Архипа і саму зірку нерідко критикують шанувальники, відзначаючи, що синові не варто йти по стопах мами або намагатися прославитися з її допомогою.

"🔥 НОВА ПІСНЯ 2021

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дівчата, тремтіть...

Архип Грек @grek_grex випустив новий трек - "Мягкие игрушки"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "розумію Наташу як маму, звичайно їй хочеться щоб син був успішним і популярним!І вона намагається допомагати йому в цьому. Але особисто моя думка співак з Архипа ніякий!Краще б пробував себе на іншому терені.", "шкода, що немає функції дизлайка. Я б поставила"," що за хрінь👎"," Архип по стопах батька стриптиз а не співак", "який жах️️".

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.ua писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.