Спадкоємицею залишилися від бабусі з дідусем квартири, дачі і гаража повинна була стати Марія.

Однак згодом виявилося, що в квартирі прописаний її син Богдан, якому жінка зробила пропозицію про продаж всієї нерухомості і поділу грошових коштів на дві частини йому і сестрі. А наймолодшої дівчинки кошти зі ощадного рахунку залишити. Богдан погодився.

Мама залишила сина ні з чим, скріншот: Youtube
Мама залишила сина ні з чим, скріншот: Youtube

У жінки було дві дочки і син, який все частіше став жити у бабусі. По закінченню школи він і зовсім перебрався. І жив під час навчання в університеті у дідуся з бабусею. Потім Богдан закохався і познайомив їх з коханою швидше, ніж з матір'ю. А ось Марія в цей момент ростила дочок.

Вона давала гроші, але синові і мама потрібна. Потім він одружився, у нього народився син. Богдан працює і Марія ним пишається. І після смерті бабусі з дідусем йому приходить виклик до суду про слухання справи про виписку з квартири, після того, як він домовився зі своєю мамою. Він звернувся до неї, а та заявила, що в розшук його оголосила безвісти зниклим, щоб було простіше продати квартиру. Богдан запитав у матері про суд, а та зазначила, що це напевно нові мешканці подали заяву.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Мама залишила сина ні з чим, скріншот: Youtube
Мама залишила сина ні з чим, скріншот: Youtube

Жінка вже ремонтує в новій квартирі, купленій в іншому місті після успішного продажу цієї. За словами Марії, грошей трохи залишиться, і їх вона і віддасть своєму синові. Згодом приносить йому лише 50 тисяч гривень. Після продажу квартири, гаража і дачі Богдан не розумів, чому залишилося всього нічого. А його мама лише знизала плечима, адже квартиру дорогу вибрали і ремонт хороший.

Нагадаємо, замовив вбивство батька заради спадщини: 19-річний українець пожертвував родиною через гроші

Як повідомляв "Знай.ua", вдову Олега Яковлєва з "Иванушек" відправили в психлікарню: поділ спадщини співака

Знай.ua писав, вдова Кернеса Оксана Гайсинська прибрала до рук особняк дружків Януковича