Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, повідомила шанувальникам сумну новину в соцмережі Instagram.

Так, у четвер, 1 квітня, стало відомо, що 38-річна зірка здала позитивний тест на коронавірусну інфекцію, через що їй довелося перенести концерт в Барвисі, який повинен був відбутися 3 квітня.

Світлана опублікувала в соцмережі фото, зроблене вдома в ліжку, і зізналася, що ще 5 днів тому відчула нездужання і простудні симптоми. При цьому вона запевнила, що дотримувалася всіх запобіжних заходів. З цієї причини співачка вирішила перенести найближчий концерт на 16 квітня.

Світлана Лобода, фото з Instagram
Світлана Лобода, фото з Instagram

"Мені дуже й дуже шкода, але ми змушені перенести наш концерт в Барвиха Luxury Village на 16 квітня. П'ять днів тому я відчула нездужання і простудні симптоми, а сьогодні перший тест на covid-19 показав позитивний результат. На жаль, вірус не щадить нікого і, навіть роблячи безпрецедентні заходи безпеки, я опинилася в числі хворих. Я прийняла єдино можливе рішення в даній ситуації - перенести концерт на 16 квітня. Всі придбані квитки дійсні на нову дату. Ми обов'язково gобачимося! Бережіть себе і своїх близьких та до швидкої зустрічі!" - написала Лобода.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Світлана Лобода, фото з Instagram

Нагадаємо, Світлана Лобода звела чоловіків з розуму довжиною ніг: "Все оживає, весна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода подає до суду на пластичного хірурга після операції на носі: "Ви вляпалися!"

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода зізналася в коханні до Максима Галкіна просто перед донькою: Євангеліна не проти.