Олександр Земченков - головний нефролог Санкт-Петербурга, який зізнався в тому, що вбив і розчленував свою дружину в далекому 2010-му році.

Останки досі не були знайдені. Чоловік імовірно викинув останки в сміттєвий контейнер. Перші роки Олександр навіть намагався знайти свою" "зниклу дружину", ходив на програми "Жди меня", звертався до слідчих і говорив, що 50-річна Ірина вийшла в салон краси і не повернулася.

Нефролог зізнався у вбивстві дружини
Нефролог зізнався у вбивстві дружини

Слідство встановлювало, що відносини між подружжям складно було назвати спокійними. Адже між ними постійно виникали сварки і скандали. А друзі сім'ї пліткували про роман Олександра Земченкова і його колегою Анастасією, яка на шістнадцять років молодша нефролога - лікаря-терапевта, що спеціалізується на проблемах нирок.

Передбачається, що дружина чоловіка дізналася про зраду незадовго до своєї пропажі. І вже через кілька місяців після вбивства Земченков успішно з'їхався з молодою коханкою, яка керує центром діалізу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нефролог зізнався у вбивстві дружини
Нефролог зізнався у вбивстві дружини

Нагадаємо, що розстріляв свого сина і його дівчину "монстр" почує вирок: "Краще б я замість нього...". Дівчину " Монстр "(так його називає місцева преса) позбавив життя тільки витримавши паузу, спостерігаючи за тим, як вона молить про пощаду і кличе на допомогу

Як повідомляв "Знай.ua", Львівську студентку зарізав озвірілий Отелло, друзі в сльозах: "Любила життя"

Знай.ua писав, в Голлівуді йде "полювання" на зірок: Кендалл Дженнер покинула будинок через погрози вбивством