Банки контролюватимуть пенсії українців: що зміниться з 1 вересня

Доставка і виплата пенсій і грошових допомог за місцем проживання здійснюватиметься на конкурентних засадах. Про це розповіли в прес-службі Міністерства соціальної політики України. Повідомляється, що Кабінет Міністрів схвалив постанову "Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України".

люди, скріншот з відео
люди, скріншот з відео

Один з творців ЗНО знайшов серйозні проблеми і "непотрібні" предмети в тестах: "Стали ізгоями"

Директор Українського центру центру оцінюючи якості освіти та один із засновників ЗНО Лікарчук ігор вважає, що ЗНО стає токсичним для освіти. Про це він розповів на своїй сторінці у Фейсбуці. "ЗНО стає токсичним для української освіти... Написав Ось це і самому страшно стало. Але і мовчати не можу", - пише Лікарчук.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Джерело: Український центр оцінювання
Джерело: Український центр оцінювання

Штраф за неприбране л*йно: українцям з домашніми улюбленцями пора готуватися платити

В українському суспільстві гостро і смердюче назріло питання недобросовісних господарів собак та інших домашніх тварин. Так, українці звернулися до глави держави з проханням на законодавчому рівні вирішити дану проблему.

Собака, фото: Unian
Собака, фото: Unian

В Україні стартував призов до ЗСУ: скільки хлопців підуть захищати Батьківщину

В Україні з 1 квітня стартував весняний призов строковиків. Цього року призов триватиме з квітня до червня. Планується призвати 14 246 осіб. "Для порівняння, минулого року на строкову військову службу до Збройних Сил України призвано в травні-липні 9000 осіб і в жовтні-грудні - 7500 осіб.

весняний призов в армію, скріншот з відео
весняний призов в армію, скріншот з відео

14-річний підліток б'є людей на камеру з "забивними хлопцями": "хлопець, ти в Нью-Йорку"

Стало відомо про 14-річного підлітка Степана Дудника, який проживає в селі Шабо, що в Одеській області. Хлопець б'є людей на камеру. Таким чином повідомляється, що у агресивного підлітка є ціла компанія, і називають вони себе - «забивні хлопці». Їх мета в тому, що ходити і бити людей, мабуть, без будь-яких обґрунтованих причин. Співробітники правоохоронних органів ще не встигли ними зайнятися.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція