Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, і у неї більше 300 тисяч підписників. Цього разу українська знаменитість поділилася смішними фотографіями в соцмережі, на яких вона з'явилася в компанії своєї колеги Ольги Архипової. Дівчата позують в дуже дивних нарядах – вони просто надягнули господарські рукавички на руки, ноги і шльопанці.

У підписі до знімків Олена-Крістіна жартівливо зазначила, що через місяць в маршрутках обов'язковою буде не лише маска, а й рукавички на всі відкриті кінцівки. Тому ведуча вирішила продемонструвати, як це виглядатиме в літню пору року.

"Однак‼️‼️‼️ Оголосили, що через місяць у маршрутках обов'язковою буде не лише маска, а й рукавички на всі відкриті кінцівки! ⚠️⚠️⚠️ Тобто якщо ви вже в шльопанцях - надягайте рукавички!! На руки і на ноги!! 😱😱😱 Ми з Олею поки тільки спробували: яркенько, але потненько 🙈🙈🙈😂😂😂 А ви готові бути модними?? 😝😝😝" - написала телезірка.

Олена-Крістіна Лебідь з колегою, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь показала, як розслабляється з іншим: "Невже поперло?!"

Як повідомляв портал Знай.uа, наречена Розенка Лебідь знайшла спосіб викликати весну: "Ноги голити?"

Також портал Знай.uа писав, що наречена Розенка Лебідь розповіла про маніяка в темному парку: "Боровся пів години".