Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Альона Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram і радує багатотисячну армію шанувальників свіжими фото і відео з особистого та творчого життя.

Нещодавно 29-річна артистка поділилася хвилюючою новиною – Альона чекає на первістка, проте не знає, яка стать буде у майбутньої дитини. Дівчина запропонувала фанатам допомогти їй у виборі імені.

На опублікованій фотографії пишнотіла реперка позує в помаранчевій толстовці, яка приховує круглий животик, і виглядає дуже щасливою.

Можна припустити, що радісна новина про вагітність Alyona Alyona є всього лише жартом до Дня сміху 1 квітня.

"Можете мене привітати 🥰 Ще не знаємо, хлопчик це чи дівчинка, але варіанти майбутнього імені можете пропонувати у коментарях 👼", - написала реп-виконавиця.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Alyona Alyona, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona стане правою рукою Дорофєєвої, українці збунтувалися. Реперка стане радником тренера на "Голос країни".

Нагадаємо, Alyona Alyona похвалилася своїми завидними формами в мереживному ліфчику.

Як повідомляв портал Знай.uа, Alyona Alyona зізналася, як познайомилася з Потапом і Астаф'євою: "Чоловік з пишними грудьми".

Також портал Знай.uа писав, що реперка Alyona Alyona похвалилася маленьким дивом: "Тримаю на ручках".