Лі Коллінс-Англійський захисник і капітан футбольного клубу "Йовіл Тауна", який помер у віці тридцяти двох років.

Про це повідомили на сайті спортивної команди. Однак причини смерті Коллінса названі не були. "Йовіл Тауна" висловив співчуття рідним і близьким спортсмена.

А ось на сторінці в соціальній мережі Instagram говориться: "Ми просимо кожного поважати приватне життя сім'ї в даний момент. Клуб поки не буде давати ніяких коментарів".

Також повідомляється, що запланована на друге квітня зустріч з "Олтрінгемом" буде перенесена у зв'язку з трауром. Лі Коллінс приєднався до "Йовіл Тауна" в 2019-му році. Чоловік провів вісім матчів за команду в нинішньому сезоні. Він вихованець "Вулверхемптон Вондерерс" і найбільше матчів провів у складці клубу "Порт Вейла".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Йовіл Таун" є командою національної ліги Англії - п'ятого за силою дивізіону чемпіонату країни. Вона займає 14 місце в турнірній сітці після 31 матчу.

Нагадаємо, на похоронах президента померло 45 осіб, серед яких Мати і четверо дітей. Нещодавно в Танзанії пройшли похорони президента Джона Магуфулі, на які прийшли сотні людей. Через величезне скупчення народу, на стадіоні в місті Дар-ес-Салам сталася масова тиснява, в результаті якої загинули 45 осіб.

Як повідомляв "Знай.ua", "Підробляв охоронцем": тіло зірки "Глухаря" знайшли через місяць після загибелі

Знай.ua писав, померла рідна жінка Володимира Остапчука, шоумен не стримався: "Встиг попрощатися"