Стало відомо про те, що починаючи з 1 квітня збільшується пенсійний вік для жінок. Тепер, вони зможуть піти на заслужений вік не раніше 60 років.

Таким чином повідомляється, що журналісти у зв'язку з цим вирішили провести опитування серед звичайних українок, з різних областей країни. Що ж вони про це думають.

Перша українка каже, що це дуже багато, зокрема для жінок, які працюють фізично. Але ті, хто сидять в кабінетах, тим можна працювати і до 80.

"Я вважаючи, що пенсійний вік для жінки повинен наступати не пізніше 55 років. 60 - це дуже багато, але, мабуть економічна ситуація в країні так складається, що по іншому не може бути" - розповідає друга опитана жінка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Українки, фото: скріншот з відео
Українки, фото: скріншот з відео

А ось третя мешканка Кропивницького заявила, що до цього ставиться нормально, просто головне, щоб його не зробили більше: "Люди не доживають, особливо в нинішній період".

Українки, фото: скріншот з відео
Українки, фото: скріншот з відео

Дівчина з Чернігова зазначила, що наші жінки - не жінки з Європи, які живуть за чоловіком, не турбуючись ні про що. "А наші жінки-раби, на яких і діти, і все інше. Тому це категорично погано".

Українки, фото: скріншот з відео
Українки, фото: скріншот з відео

Велика кількість питань виникає в українців, адже, і справді, ще потрібно дожити до цього віку, а нормальної роботи як не було, так і немає.

Варто відзначити, що підвищувався пенсійний вік щорічно з 2011 року в рамках пенсійної реформи. Цього року фінальний етап, і поки що більше підвищувати не планують.

Нагадаємо, раніше Курс валют 1 квітня підтримає гривню, долар падає після стрімкого зростання

Як повідомляє портал «Знай.uа» "3,2 гривні за кіловат замість 1,68": експерт розповів, як подорожчає світло до 2022 року

Також «Знай.uа" писав, що 8 тисяч гривень за газ: експерт порахував, як зростуть ціни до 2022 року