Відомий російський телеведучий, і новоспечений батько Дмитро Шепелєв опублікував новий пост в якому розповів, як він зіткнувся з потоком "коричневих" публікацій на тлі того, що його нібито відсторонили від ефіру шоу "Ти як я", яке він веде на місцевому каналі.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

За словами Дмитра, новину про те, що передачу "Ти як я" зняли з ефіру він дізнався з публікацій на просторах Інстаграму. Хоч ведучий і байдуже ставиться до таких випадів в його бік, але йому шкода своїх сил відповідати тим, хто в це вірить. При цьому йому складніше ніяк не реагувати на слова "ідіотів", які навмисно розпускають плітки, адже на думку Шепелєва це навмисне зло і підлість.

Публікація Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram
Публікація Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram

"Про те, що "Ти як я" "зняли з ефіру" я дізнався з хвилі коричневих публікацій в Instagram. А пізніше ще й про те, що мене «відсторонили від ефіру». З тим, що, з міркувань «ЗМІ», з публічними людьми нескінченно повинні відбуватися «нещастя», «трагедія», «гучний скандал» можна змиритися. Але до того, що вони самі і вигадують ці приводи-заголовки типу «викинули з каналу» звикнути неможливо, тому що це дешева і зла брехня.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Публікація Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram
Публікація Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram

Не можу сказати, що це мене ображає, я досить байдуже ставлюся до цих фантазій. Але шкода сил відповідати тим, хто читає і вірить. На хейтерів реагувати не можна - це золоте правило. Складніше не реагувати на ідіотів. І зовсім не можливо пропустити навмисне зло і підлість. "Автори" - ви чините дуже погано.

Як я і обіцяв, другий сезон "Ти як я" в ефірі ТНТ. Цієї суботи о 10: 00 красуня Наташа Іонова і чудовий Михайло Башкатов зі своїми чарівними дітьми у мене в гостях. Будемо веселитися. До зустрічі!",- написав ведучий у себе в пості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вдівець Фріске Шепелєв залишився без подарунків після народження дитини: "це не смішно"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вдівець Фріске Шепелєв дізнався, як страждають від ледачих чоловіків його фанатки: "завалився на диван і втомився..."

Також «Знай.иа " писав, що "Доживши...": вдівець Фріске Шепелєв розважається з віртуальною красунею, поки дружина в пологовому будинку