Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна вперше за 12 років здійснила поїздку за кордон без чоловіка. І все заради зйомки шоу "Орел&Решка. 10 років".

Під час поїздки зі знімальною групою "Орла та Решки. 10 років" (Новий канал) в Колумбію Юлії Саніній довелося багато чого зробити вперше. Наприклад, співачка вперше спробувала себе у ролі ведучої тревел-шоу.

Вона також побувала на батьківщині наркобарона Пабло Ескобара. І вперше вирушила у подорож без свого чоловіка і колеги по групі Вала Бебко.

Юлія Саніна, пресслужба Нового каналу
Юлія Саніна, пресслужба Нового каналу

"Через те, що був дуже насичений графік (це не відпочинок, а повноцінна робота!), я відчувала цю нестачу тільки коли поверталася в порожній номер і ні з ким було поділитися, що сталося за день, що я побачила, як це було. Зате всі свої переживання і відчуття я привезла до Києва і вивалила на голову бідного Валу за вечір", — розповіла Саніна. Юлія Саніна

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Колегою Юлії Саніної у випуску проєкту з колумбійського міста Медельїн став співак ALEKSEEV. Що цікаво і навіть дещо неймовірно, тільки за тисячі кілометрів від рідної домівки артисти дізналися, що все дитинство жили у сусідніх будинках!

"Ми летіли разом з Микитою, і він проявив себе дуже круто, як чоловік. Вирішував всі питання, які виникали по дорозі в Колумбію", — додала фронтвумен The Hardkiss. Юлія Саніна

Юлія Саніна, пресслужба Нового каналу
Юлія Саніна, пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, Юлія Саніна розповіла про проблеми з сином: "Чи все правильно я роблю?". Співачка розповіла про нову школу для своєї дитини

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юлія Саніна з The Hardkiss вирушила в найнебезпечнішу подорож свого життя: "Грабують і вбивають". Саніна поділилася враженнями від "Орла і Решки"

Також "Знай.ua" писав, у мережі показали Саніну в молодості, фанати ошелешені: "Гарненька". Українцям показали, як виглядала фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна в молодості.