Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу" Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У 5 випуску проекту, який показали на телеканалі СТБ у п'ятницю, 2 квітня, Михайло запросив на групове побачення Олександру Миколюк і Розалі Номбре. Зустріч пройшла у справжній біліотеці, де було накрито вечерю на трьох.

Під час індивідуального спілкування співачка з Харкова зізналася "холостяку", що в школі вона постійно піддавалася булінгу з боку однолітків, які не приймали її через колір шкіри.

"Розалі поділилася з Холостяком і всією країною дуже особистою історією життя – булінг в школі. На думку дівчини, саме це випробування зробило її такою, якою вона є зараз – сильною", - йдеться на сторінці проекту в Instagram.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Було жахливо. І чесно коли згадую все це. Навіть плакати хочеться", "Колись це теж було, але про це мовчали 😢", "Зі мною прям такого не було, дуже шкода її. Не розумію людей які знущаються над іншими", - написали глядачі в коментарях.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Михайло Заливако знову змінює правила: в "Холостяк 11" повернеться найяскравіша учасниця.

Як повідомляв портал Знай.uа, переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова вперше розкрила правду: "Не витрачала б часу".

Також портал Знай.uа писав, що мама "Холостяка" Михайла Заливако підтвердила знайомство з Анною Богдан: "Це правда".