Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу" Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У 5 випуску проекту, який показали на телеканалі СТБ у п'ятницю, 2 квітня, Михайло запросив на групове побачення Олександру Миколюк і Розалі Номбре. Зустріч пройшла у справжній біліотеці, де було накрито вечеря на трьох.

За підсумком вечора Заливако прийняв серйозне рішення, яке знову змінює правила проекту. Так, "холостяку" було дуже складно визначитися з тим, кому ж віддати троянду – Розалі або Олександрі. Тому він вирішив, що більше не даватиме троянди на побаченнях.

"Чи згодні ви з рішенням цього хитрунчика, який вирішив більше не давати троянди на побаченнях? 👇" - зазначили на сторінці проекту в Instagram.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Треба тримати хоч якусь інтригу, тому і троянди вже на церемонії давати буде", "Нічого нового, кожен сезон на екваторі проекту холостяк дає троянду вже на церемоніях)", "Вже не знають, що придумати👎", "Так видно в цьому сезоні, хто йому дійсно подобається, а хто там знаходиться за сценарієм.... Якось дуже вже все нудно 😞", - написали коментатори.

скріншот

скріншот

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Михайло Заливако знову змінює правила: в "Холостяк 11" повернеться найяскравіша учасниця.

Як повідомляв портал Знай.uа, переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова вперше розкрила правду: "Не витрачала б часу".

Також портал Знай.uа писав, що мама "Холостяка" Михайла Заливако підтвердила знайомство з Анною Богдан: "Це правда".