Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У п'ятницю, 19 березня, на телеканалі "СТБ" показали третій випуск "Холостяка". Відомо, що проект ще до церемонії троянд покинули три дівчини – порноакторка Алель Асанті (Настя), юна модель Христина і художниця Оля. Ще вісім учасниць поїхали додому на самій церемонії.

Оскільки дівчат залишилося всього дванадцять, Михайло прийняв рішення об'єднати два будинки, щоб всім було комфортніше і не виникало питань. Про це харківський бізнесмен повідомив перед церемонією в будинку в лісі. Тепер учасниці житимуть біля озера.

"З кожним випуском дівчат залишається все менше. Тому відтепер вони житимуть в одній хаті. Пишіть ім'я учасниці, за яку вболіваєте, в коментарях 👇" - йдеться на офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Юля К. і Юля Б. їх підтримую. Даша теж хороша дівчина, але дуже скуто поводиться. А так більше там немає гідних дівчат для Міші", "Джесіка жахливо неприємна", "Зайка, і Джессіка красива, але здається не зовсім пухнаста)" - пишуть коментатори.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, учасниці "Холостяка" влаштували жорсткі розбірки через Михайла: "Це я їй підказала".

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця "Холостяк 11" вдарилася об гойдалку і покинула проект: "Перехвилювалася".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк 11" в 3 випуску залишила найбільш розкута учасниця: "Мені дуже важко жити".