Відомий радянський фігурист, постановник і учасник льодових шоу В'ячеслав Войтюк пішов з життя у віці 61 року. Про це повідомляє пресслужба Федерації фігурного катання на ковзанах Росії (ФФККР).

Відомо, що Войтюк помер 1 квітня в реанімаційному відділенні однієї з московських клінік, куди був доставлений з коронавірусною інфекцією.

"Федерація фігурного катання на ковзанах Росії висловлює щирі співчуття рідним і близьким В'ячеслава Войтюка. Його відхід став для всіх важкою втратою. Світла пам'ять про цю чудову людину і спортсмена назавжди залишиться в наших серцях", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що після завершення кар'єри Войтюк працював у Льодовому театрі Тетяни Тарасової. Потім почав займатися організацією і постановкою програм, а також сам брав участь у різних вітчизняних та зарубіжних льодових шоу.

"В'ячеслав Войтюк був талановитим радянським фігуристом. Його любили за талант, життєлюбність і вміння віддаватися справі", - йдеться в заяві.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше ми писали про те, що перестало битися серце колишнього гравця "Шеффілд Юнайтед" Стіва Ягелки. Футболіст помер у віці 43 років.

Нагадаємо, померла легендарна піаністка Людмила Лядова: чим відзначилася за 95 років життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер зірка "Вулиці розбитих ліхтарів" Олександр Жданов.

Також портал Знай.uа писав, що зірку американського футболу Вінсента Джексона знайдено мертвим в одному з готелів Флориди. Поліція приступила до розслідування смерті 38-річного спортсмена.