Відомий український журналіст, блогер, любитель марафону, люблячий тато та чоловік Анатолій Анатоліч частенько радує своїх шанувальників яскравими знімками з життя телезірки.
Автор серії зіркових інтерв'ю "Зе Інтерв'юер" цього разу показав доволі насичений емоціями кадр зі зйомок кліпу на трек Dym реперки Alyona Alyona.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Анатлія Анатолча в мережі Instagram.

Публікація Анатолія Анатоліча, скріншот: Instagram
Публікація Анатолія Анатоліча, скріншот: Instagram

"На фото @alyona.alyona.official змушує мене слухати її новий альбом.", - коротко підписав кумедний кадр Анатолій Анатоліч.

alyona alyonа і кліп Dym, фото: Instagram
alyona alyonа і кліп Dym, фото: Instagram

У кадрі можна побачити двох зірок Олену і Анатолія, вони спеціально прийняли пози жертви і експлуататора, щоб додати атмосфері нових ноток. Не дивно, адже новий кліп Олена знімала в стилі відомої на початку нульових програми "Вікна", де ведучим буд Дмитро Нагієв.
Відомо, що співачка нещодавно записала кліп на трек Dym. Композицію було записано спільно з одним з найхаризматичніших представників нової хвилі на польській хіп-хоп сцені - Zabson. Сам альбом називається "GALAS", а його реліз проходить за підтримки лейбла Def Jam Recordings.
Випустити альбом Олена планувала ще рік тому, проте через COVID-19 плани дещо змінилися. Але ось-ось і GALAS прозвучить на весь світ - його випустять 9 квітня. Альбом складається з 15 треків, серед яких фіти з Krut, MONATIK, а також музикантами з Німеччини, Мексики та США. Попереднє замовлення на нього вже можна оформити у Apple Music.

alyona alyonа і кліп Dym, фото: Instagram
alyona alyonа і кліп Dym, фото: Instagram

Кліп знімали в андеграундному нічному клубі, всередині якого є студія для ток-шоу. Цікаво, що заклад знаходиться в бомбосховищі, побудованому ще за часів СРСР.

У кліпі на пісню Dym головних героїв зіграли відомі українські блогери і селебріті - хтось в ігровій ролі, а хтось як камео. Зокрема alyona alyonа запросила зніматися ведучого Анатолія Анатоліча, а також популярних в Україні тіктокерів - Ten Yujin, Трейсі Жозе Мануель, Kareena та Elizabeth Anorue. Режисером кліпу виступила Evjena Shtuchka, а продюсером - Стас Смирнов.