Дочка відомої української співачки Ольги Полякової Маша показала, як проводить час з друзями і чим вони займаються на карантині.

Маша Полякова відома українцям здебільшого через зіркову маму, проте дівчина і своїми силами добре справляється. На даний момент за життям Марії стежить вже більше 173 тисяч чоловік, а її публікації збирають все більше лайків.

Блогерка показала, що гуляє зі своїм другом по порожньому Києву, в тому числі і під Адміністрацію президента України Володимира Зеленського.

"Кароче, хлопці, прийшли мітингувати під Адміністрацію президента. Зараз будемо кричати, щоб він вийшов на розмову", - каже друг Маші.

Сама дівчина розчарувала хлопця і розповіла, що він не тут, тому що карантин.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раньше Полякова продемонструвала свіжі фотографії з відпочинку, на який вони вирушили удвох з мамою. Вона показала серію знімків з причалу, на яких постала в одному лише купальнику.

Крім портретних і знімків в зростання, Маша Полякова вирішила окремим кадром продемонструвати вигини свого тіла, залишивши на знімку все, крім обличчя і половини ніг.

Раніше ми повідомляли, 16-річна Маша Полякова гуляє на курорті в нижній білизні, мама не проти.

Як повідомляв "Знай.uа", 16-річна дочка Полякової оголила пікантні форми, але попалася на Фотошопі.

Також "Знай.uа" писав, що 16-річна дочка Полякової влаштувала нічну гулянку з красенем.