Українці все частіше залишають свої скарги на обслуговування в Державному банку ПриватБанк. Клієнти відзначають не тільки обмежувальні заходи з боку блокування, але і розголошення конфіденційної інформації.

Цього разу українці скаржаться, що під час переказу на картку банк заблокував його картку, а на гарячій лінії йому ніяк не можуть допомогти. Відповідний відгук чоловік опублікував на сайті Мінфін.

"Це не банк, це просто кошмар!!! Робив переклад на карту, заблокували мені карту. Гаряча лінія нічого зробити не може! Потрібно проплатити кредит в МФО, а не можу, потрібно чекати будній день, щоб піти у відділення і розібратися з усім. Просто знущання. Розберуся з усім і позакриваю всі рахунки в ПриватБанку!!!",- пишуть коментатори.

При цьому в прес-службі банку висловили жаль, що клієнти стають жертвами шахрайства і навіть втрачають свої гроші. У банку розповіли, що роблять кроки для того, щоб знизити до мінімуму можливі випадки обману.

"Повірте, нам дуже шкода тих клієнтів, які стають жертвами шахрайства і втрачають, іноді, свої останні гроші. Щоб знизити до мінімуму можливі випадки обману, ми робимо все можливе, щоб захистити наших клієнтів. Нам потрібно розуміти, що операцію здійснює саме клієнт, а не третя особа. Дана процедура відбувається не тому, що ми хочемо витратити ваш час, а тому що хочемо захистити вас від матеріальної і, надалі, моральної шкоди. Для вирішення вашого питання, вам не обов'язково йти у відділення. Напишіть, будь ласка, в наш чат на сайті: pb.ua/chat, де наші фахівці вам з радістю допоможуть після ідентифікації.. Якщо виникнуть труднощі чи додаткові запитання –зверніться, будь ласка, до нас в приватні повідомлення", - сказано у відповіді банку.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше ми повідомляли, ПриватБанк роздає дані українців, як на ярмарку, новий номер вже не допоможе.

Як повідомляв "Знай.uа", виверти банків на кредитах викрили, як не потрапити на гігантські відсотки.

Також "Знай.uа" писав, що ПриватБанк закриває відділення по всій Україні.