Напередодні католицького святкування Великодня прес – служба Букінгемського палацу опублікувала нові фотографії королеви Єлизавети II разом з її сином-принцом Чарльзом.

Відомо, що королівську сім'ю фотографували на території саду резиденції у Флогмор-хаус.

Її Величність Єлизавета II і її старший син і перший спадкоємець престолу-принц Чарльз, принц Уельський відображені на портретних знімках в саду Фрогмор-хауса у Віндзорі.

Королева Єлизавета II і принц Чарльз, фото: Getty Images
Королева Єлизавета II і принц Чарльз, фото: Getty Images

Фотографом для важливих фото став Королівський фотограф Кріс Джексон.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

94-річна королева для фото вибрала болотно-зелене пальто, хустку з квітковим принтом і в'язані рукавички. На губах у королеви рожева помада. Принц Чарльз у своєму улюбленому пальто кольору кемел, блакитній сорочці і краватці в принт.

Фото зроблені на тлі квітучого саду і безлічі нарцисів.

Королева Єлизавета II і принц Чарльз, фото: Getty Images
Королева Єлизавета II і принц Чарльз, фото: Getty Images

Раніше ми повідомляли, через 10 років після весілля принц Вільям притягнув Міддлтон під вінець.

Як повідомляв "Знай.uа", слова Маркл про весілля спростував архієпископ Кентерберійський, коли насправді одружилися Меган і Гаррі.

Також "Знай.uа" писав, що Єлизавета II стала прабабусею в десятий раз, народила вдома на підлозі, зовсім не по-королівськи.