Сьюдад-Хуарес-світова столиця вбивств, притулок банд і наркокартелів. А ще саме в цьому місті розташована одна з найбільших пустель у світі — Чіуауа, яку відвідав ведучий тревел-шоу "Орел&Решка" (Новий канал) Антон Зайцев.

У 2009 році Сьюдад-Хуарес став самим криміногенним містом світу-за рік від насильницької смерті там померли майже три тисячі осіб!

"Кажуть, щодня тут в бійках гинуть близько 15 осіб. Ще кажуть, що саме через це місто в США потрапляє найбільше наркотиків, — розповів Антон Зайцев.

Масові викрадення і вбивства — справа рук картелів, які займаються незаконною торгівлею наркотиками. І не тільки. Весь світ шокували вбивства жінок в Сьюдад-Хуаресі - до теперішнього часу за ці злочини засуджені лише одиниці.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

"У 90-х роках минулого століття в Сьюдад-Хуарес було вбито близько 400 жінок. Слідство довело, що перед зникненням всі вони сідали в автобус-влада затримала кілька водіїв автобусів,але провину визнав тільки один — - шокував ведучий " Орла&Решки. Чудеса світу " на Новому каналі. - Тіла деяких жертв були знайдені прямо посеред пустелі! Всі вони працювали на американо-Мексиканських підприємствах уздовж кордону. За однією з версій, ці масові вбивства-Розплата безробітних чоловіків, незадоволених тим, що жінки нібито відбирають у них роботу".

Раніше ми повідомляли, Настя Івлєєва з "Орла і решки" підпалила себе на кухні, все у вогні.

Як повідомляв "Знай.uа", Дантес, Дорн і Андраде прорвалися в "Орел і Решка", хоча не пройшли кастинг, історії успіху.

Також "Знай.uа" писав, що зірка "Орла і Решки" здійснив сходження на гору на бику.