Популярний український шоумен і репер Олексій Потапенко (Потап) показав, чим харчується, поки його дружина вирушила на інший край світу.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що кілька днів тому Настя Каменських полетіла в Мексику на зйомки власного реаліті-шоу. Вона вже встигла поділиться кадрами зі зйомок і заявила, що шоу буде називатися також, як і її останній кліп – "Дівчатка рулять".

Тим часом її чоловік Потап залишився вдома один, а це означає, що смачні і корисні сніданки готувати нікому. Тому, репер вирішив проявити свої кулінарні здібності, приготувавши собі сніданок, далекий від корисного.

В Instagram він похвалився сніданком, в який входив жирний омлет, кілька шматочків ковбаси і великий шматок сиру.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Коли твоя @kamenskux в Мексиці, знімає реаліті...",- написав Олексій Потапенко під постом.

Пост Потапа в Instagram / скріншот
Пост Потапа в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники виконавця почали жартувати на рахунок холостяцького життя Потапа і порадили йому терміново видаляти пост, поки Настя Каменських не побачила і не почала його лаяти.

"Та-а-ак, все таке дієтичне", "Чоловік балується шкідливими смаколиками...", "Я його зліпила з того що було)))", "Швидше видаляйте, а то Настя залає!",- написали користувачі мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що щаслива Настя Каменських проміняла Потапа на молодого красеня: "де кільце?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап дав українцям пораду, яка змінить життя кожного:"звучить правдиво".

Також Знай.uа писав, що Олексій Потапенко виставив відео з "побиттям" з боку Насті Каменських.