Улюблена страва мільйонів-плов, виявляється має версію без м'яса. Звичайно, це варіація традиційного рецепту, але такий обід сподобається тим, хто дотримується посту.

Інгредієнт:

  • рослинна олія ⠀
  • морква велика 1 шт ⠀
  • цибулина велика 1 шт ⠀
  • стручкова квасоля 200 гр ⠀
  • рис 300 гр ⠀
  • спеції для плову, сіль, перець, зіра ⠀

Приготування:

Моркву необхідно нарізати брусочками, а цибулю півкільцями. На рослинній олії обсмажуємо спочатку моркву, потім додаємо цибулю і стручкову квасолю.

Овочі важливо обсмажити до м'якості і додати сіль, перець і спеції. Існують спеціальні спеції для плову, зазвичай там паприка, барбарис, куркума і зіра.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Овочі змішати зі спеціями, викласти зверху попередньо промитий рис і рівномірно розподілити. Важливо: не потрібно його перемішувати.

Залити водою, щоб вона покривала рис зверху на 2 см.

. Вставляємо пару зубчиків часнику і накриваємо кришкою. Готуємо на маленькому вогні 20 хвилин під кришкою. Потім вимикаємо вогонь, даємо рису постояти 10 хвилин і подаємо до столу.

Раніше ми повідомляли, рецепт від зайчика, Грецький великодній пиріг, який воскресить апетит будь-кому.

Як повідомляв "Знай.uа", Євген Клопотенко нафліртував з гречки справжній шедевр.

Також "Знай.uа" писав, що Євген Клопотенко зізнався, що продукти розмовляють з ним.