Улюблена страва мільйонів-плов, виявляється має версію без м'яса. Звичайно, це варіація традиційного рецепту, але такий обід сподобається тим, хто дотримується посту.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнт: ⠀
- рослинна олія ⠀
- морква велика 1 шт ⠀
- цибулина велика 1 шт ⠀
- стручкова квасоля 200 гр ⠀
- рис 300 гр ⠀
- спеції для плову, сіль, перець, зіра ⠀
Приготування: ⠀
Моркву необхідно нарізати брусочками, а цибулю півкільцями. На рослинній олії обсмажуємо спочатку моркву, потім додаємо цибулю і стручкову квасолю.
Овочі важливо обсмажити до м'якості і додати сіль, перець і спеції. Існують спеціальні спеції для плову, зазвичай там паприка, барбарис, куркума і зіра.
Овочі змішати зі спеціями, викласти зверху попередньо промитий рис і рівномірно розподілити. Важливо: не потрібно його перемішувати.
Залити водою, щоб вона покривала рис зверху на 2 см.
. Вставляємо пару зубчиків часнику і накриваємо кришкою. Готуємо на маленькому вогні 20 хвилин під кришкою. Потім вимикаємо вогонь, даємо рису постояти 10 хвилин і подаємо до столу.
Раніше ми повідомляли, рецепт від зайчика, Грецький великодній пиріг, який воскресить апетит будь-кому.
Як повідомляв "Знай.uа", Євген Клопотенко нафліртував з гречки справжній шедевр.
Також "Знай.uа" писав, що Євген Клопотенко зізнався, що продукти розмовляють з ним.