Переможниця "Супер топ-моделі по-українськи" Таня Брик поділилася рецептом японської локшини з креветками і грибами.

Удон-локшина з пшеничного борошна, дуже популярна в японській кухні. Східне блюдо давно перестало бути екзотикою в Україні, приготувати його можна і вдома. А допоможе в цьому рецепт від Тані Брик-переможниці реаліті "Супер Топ-модель по-українськи", яке показував Новий канал.

Інгредієнт:

  • болгарський перець-2-3 шт.;
  • цибуля - 1 шт.;
  • гриби-200 г;
  • часник - 2 зубчики;
  • соус теріякі-30-50 мл;
  • удон-240 г;
  • креветки-300 г;
  • вершкове масло - для смаження;
  • оливкова олія - для смаження;
  • бульйон-60 мл;
  • сухий часник - за смаком;
  • паприка - за смаком;
  • сіль - за смаком.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Плювання в спину та глузування: у ТЦК скаржаться на неприязнь цивільних Повістки чекати не обов'язково: чоловікам пояснили, хто має сам прийти в ТЦК Українцям виплатять солідну допомогу: хто може отримати близько 11 тисяч на місяць З’явилися нові подробиці здачі Криму під ЧФ росії: Порошенко особисто лобіював (відео)
Показати ще
  • Розтопіть на сковороді вершкове і налийте оливкову олію. Обсмажте на них дрібно роздавлений часник. Потім додайте очищені креветки.
  • Поріжте цибулю, гриби і перець кубиками. Як тільки креветки стануть золотистого кольору, додайте овочі і тушкуйте все разом під кришкою.
  • До овочів додайте бульйон і трохи води. Через кілька хвилин додайте соус теріякі, приправте овочі сухим часником і паприкою.
  • Відваріть удон, згідно з інструкцією на упаковці. Готову локшину додайте на сковороду, перемішайте і тушкуйте все разом ще близько трьох хвилин. Можна додати ще кілька ложок соусу теріякі за смаком. Ваш удон готовий. Приємного апетиту!

Раніше ми повідомляли, рецепт від зайчика, Грецький великодній пиріг, який воскресить апетит будь-кому.

Як повідомляв "Знай.uа", Євген Клопотенко нафліртував з гречки справжній шедевр.

Також "Знай.uа" писав, що Євген Клопотенко зізнався, що продукти розмовляють з ним.