У Сербії продали капітанську пов'язку Кріштіану Роналду, яку він викинув на поле після назасчитанного гола.

Детальніше про це пише сербське видання AFP.

Відомо, що в суботу, 27 березня, відбувся матч між збірними Португалії та Сербії в рамках Чемпіонату світу-2022. Гра закінчилася нічиєю з рахунком 2:2, проте нападник Португалії Кріштіану Роналду був з цим не згоден, оскільки суддя не зарахував його останній гол у ворота противника.

Ця ситуація не на жарт розлютила футболіста через що він жбурнув капітанську пов'язку на землю і покинув поле.

Як виявилося пізніше, агресивний жест Роналду приніс світу користь-співробітник стадіону, на якому відбувалася гра, підібрав пов'язку після щогла і вирішив її продати.

"Він кинув її в трьох метрах від мене, і я зрозумів, що вона може принести користь", — сказав співробітник стадіону, який побажав залишитися невідомим.

Її пустили з молотка на благодійному аукціоні – початкова ставка склала 3 тисячі євро, а за підсумком пішла за 62,7 тисяч євро. Крім цього, також була інформація про те, що є людина, готова купити пов'язку за 10 мільйонів євро, проте його платоспроможність не підтвердилася.

Всі виручені гроші підуть на лікування шестимісячної дитини з Белграда Гаврило Джурджевича, який страждає атрофією спинних м'язів. На жаль, цієї суми не вистачить на одужання малюка, проте сильно йому допоможе на шляху до здорового життя.

Нагадаємо, що незарахований гол розлютив Кріштіану Роналду посеред матчу відбору на ЧС-2022.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Інтера" і "Порту" побив рідного батька: закривавленого футболіста забрали копи.

Також Знай.uа писав, що Роналдо вибачився перед матерями за те, що понівечив хлопців по всьому світу.