Маша Єфросиніна "познущалася" над творчістю Насті Каменських: "Від сосни"

Відома українська співачка Настя Каменських свого часу поспілкувалася з громадською діячкою і телеведучою Машею Єфросиніною на тему хейта.

І ось через деякий час в TikTok з'явилася вирізка з цього інтерв'ю. На відеоролику Маша Єфросиніна намагається правильно прочитати неоднозначні слова з відомої пісні Насті Каменських і її чоловіка репера і продюсера Олексія Потапенко (Потапа) "Від сосни".

Маша Єфросиніна і Настя Каменських, кадр з відео
Маша Єфросиніна і Настя Каменських, кадр з відео

Президент захворів на covid-19 після щеплення російською вакциною: "Я вже ізолювався..."

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Президент Аргентини Альберто Фернандес стривожив мільйони людей по всьому світу. Виявилося, що його тест на коронавірусну інфекцію covid-19 виявився позитивним. Проте всього два місяці тому він хвалився журналістам, що прищепився російською вакциною "Супутник V".

Публікація Альберто Фернандеса, скріншот: Twitter
Публікація Альберто Фернандеса, скріншот: Twitter

Російські хакери зламали сайт НАТО і звернулися до українців: "Операція Свиносотня"

Сайт Оперативного навчального центру з припинення незаконної діяльності на морі Північноатлантичного альянсу (НАТО) зламали російські хакери.

Скріншот з сайту, Телеграм "РN"
Скріншот з сайту, Телеграм "РN"

Українці скаржаться на блокування карт "Приватбанку": "Робив переклад і…"

Українці все частіше залишають свої скарги на обслуговування в Державному банку ПриватБанк. Клієнти відзначають не тільки обмежувальні заходи з боку блокування, але і розголошення конфіденційної інформації.

ПриватБанк, скріншот відео
ПриватБанк, скріншот відео

Дніпро слідом за Полтавою влаштував "секонд-хендівську" облогу: штурмували щосили

Молодь разом з пенсіонерами, перед повним локдауном, вирішили розтрощити місцеві секонд-хенди. У день "завезення" перед торговими точками вбудовуються натовпи бажаючих красиво і свіжо виглядати. Нерідко такі "завози" закінчуються тиснявами і іноді, навіть травмами або чого гірше - бійками.