Відома українська виконавиця Злата Огневич стала причиною скандалу на відбірковому матчі ЧС-2022, де збірна України грала з Казахстаном.

Відомо, що в середу, 31 березня, українська збірна з футболу зіграла з Казахстаном, проте вибити перемогу нашим гравцям не вдалося – гра закінчилася з рахунком 1:1. Однак, обурення фанатів виникли не тільки через футболістів України, а й через відверте вбрання співачки Злати Огневич, яка виконала національний гімн перед матчем.

Співачка з'явилася на сцені в пишній білій сукні з дуже глибоким декольте, яке досягало талії Огневич. Багато шанувальників Злати оцінили наряд і заявили, що він був неймовірно жіночним, як і її виконання.

Однак інші українці були проти - вони порахували, що сукня виконавиці виглядає вульгарно і не може бути використання для виконання гімну на тлі Державного Прапора.

Злата Огневич / скріншот з відео
Злата Огневич / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Злата Огневич / скріншот з відео
Злата Огневич / скріншот з відео

Раніше Злата Огневич показувала шанувальникам, як проходить її підготовка до виконання гімну перед футбольним матчем. Співачка зазначила, що рада можливості підбадьорити українських футболістів перед відповідальною грою, однак зазначила, що Глядачів під час матчу не буде через карантинні обмеження.

Нагадаємо, що Злата Огневич обурена Умовами в українських лікарнях:"****ий сором".

Як повідомляв портал Знай.uа, Злата Огневич показала накачану попу і мало не оголила груди:"Без ножа ріжеш".

Також Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян і Злата Огневич заспівали для українських героїв: заради нас під кулями ходять.