Український співак і чоловік відомої співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес любить радувати своїх шанувальників кумедними фотографіями і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 630 тисяч фоловерів.

Днями на офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в Інстаграмі пslgbcybrfv запропонували порівняти фото Дантеса зараз і 10-річної давності. При цьому помітивши, що знаменитість виглядає "вічно молодим".

"Вічно молодий Володимир Дантес 10 років тому і зараз. Перше фото зроблено, коли @vladimirdantes був у складі популярної групи. Друге-нещодавно, під час зйомок нового кліпу. Друзі, а яка пісня артиста - ваша улюблена? Діліться в коментарях", - написано в пості.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"А що змінилося?", "Всі пісні улюблені, і в групі, і нові. А особливо голос, приємний тембр"," Серйозність у погляді є"," зараз виглядає тільки крутіше"," я його знаю як чоловіка Дорофєєвої)"," цілком відповідає своєму віку 20+ і 30+"," вік до лиця"," Дантес і Олійник ,було що послухати ,а зараз якось немає тієї пісні щоб чіпляла ,забери у дружини якусь пісню ,може хіт вийде", " такий нецікавий. І що Надя в ньому знайшла", " його що в холодильнику зберігали?", "Подивимось, що буде ще через 10 років", "Тату з'явилося на грудях", - коментували підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дантес, Дорн і Андраде прорвалися в "Орел і Решка", хоча не пройшли кастинг: історії успіху

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чоловік Наді Дорофєєвої перетворився на дружину Володимира Дантеса: сама Мадонна благословила

Також «Знай.иа " писав, що Чоловік Дорофєєвої Дантес вразив талановитими фаворитками: "дуже хочеться"