Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз же виконавиця вирішила поговорити про те, що цей рік видався досить складним для кожного з нас. Адже пандемія COVID - 19 змінила світ, через що доводиться адаптуватися, бути гнучким у зміні планів і підлаштовуватися під ситуацію. Для Каменських рік видався важким ще й в особистому плані, так як вона втратила батька. Тому життя для неї ніколи не буде колишньою.

Настя Каменських / фото : instagram.com/kamenskux
Настя Каменських / фото : instagram.com/kamenskux

"Мені досі складно усвідомити і прийняти цей факт. Але я сильна, тримаюся, і продовжую жити далі. Мені захотілося поділитися з вами і сказати, що у нас всього одне життя. Проживайте кожен день насолоджуючись ним. Проводьте час з сім'єю, близькими, друзями. Цінуйте і запам'ятовуйте ці моменти. Перебуваючи тут на нашому з дівчатками перезавантаженні в Мексиці я зрозуміла, що готова йти далі", - написала в публікації Настя Каменських.
Співачка нагадала, що кожна людина має велику силу, яка дозволяє йти далі, не дивлячись на труднощі і всілякі перешкоди. Життя прекрасне, але вона всього одна. Тому необхідно жити, за словами Каменських, плакати, якщо сумно, і веселитися, коли радісно.

Нагадаємо, Настя Каменських роздяглася на камеру, поки Потапа немає поруч: "Зводить з розуму"

Як повідомляв "Знай.ua", Потап пішов у відрив, поки Настя Каменських розважається в Мексиці: "Чоловіче балується"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Знай.ua писав, щаслива Настя Каменських проміняла Потапа на молодого красеня: "Де кільце?"