Багато цікавого "вилазить" з нових випусків популярного українського шоу "Холостяк-11", де харківський бізнесмен Михайло Заливако шукає свою любов.

2 квітня 2021 року на телеканалі СТБ відбувся п'ятий епізод, в ході якого проект покинула Олександра Мікалюк. Також стало відомо, що чоловік більше не буде давати дівчатам троянди на побаченні, так як учасниць стає набагато менше і з кожною з них йому потрібно знайомитися набагато ближче. Всі рішення будуть більш виваженими і приймати їх "Холостяк" буде на церемонії троянд.

Михайло Заливако та Григорій Решетник, фото з Instagram
Михайло Заливако та Григорій Решетник, фото з Instagram

Зараз же Михайло Заливако на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 70 тисяч осіб, поділився кількома фотографіями з невідомими представницями прекрасної статі. "Холостяк" знаходиться у Львові. Заливако сфотографувався з Лілією Шакаловою, Юлією Колесник і Анастасією. Всі вони щасливі і приймають різні пози, перебуваючи на Площі Ринок.

"Пози - наше все😂 Львів викликає тільки такі емоції. Супер-місто 🤗", - написав Михайло Заливако в підписі до знімків.

Нагадаємо, Зайка Юля засмутилася після спілкування з "Холостяком" Заливако: "Хотілося, щоб це скоріше закінчилося"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", в "Холостяк" повернулася головна фаворитка Заливако, і це не Лола: "Заблукала овечка"

Знай.ua писав, "Холостяк" Заливако отримав подвійне задоволення на побаченні: масаж і пристрасть в басейні