Фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна вперше за 12 років здійснила поїздку за кордон без чоловіка.

Це було зроблено заради участі у всіма відомому шоу "Орел і Решка" на честь десятиліття проекту. Відомо також і те, що Юлія стала зірковим радником Дмитра Монатіка на "Голосі країни". І зараз виконавиця дала інтерв'ю Катерині Осадчій в ефірі телепередачі"Світське життя".

- Юлія, тебе з Дмитром пов'язує багато: і діти народилися майже одночасно, і дуетна пісня, і навіть однакова порода собак. Тобто вам є завжди один з одним про що поговорити.

"нещодавно ми придбали мальтіпу-собачку. І Вал радився з Дімою, ну разів п'ять він йому дзвонив, консультувався", - каже Юлія Саніна.

Юлія Саніна, пресслужба Нового каналу
Юлія Саніна, пресслужба Нового каналу

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Сьогодні на День Народження ви прийшли з чоловіком не з порожніми руками. Я так розумію, що подарували капелюх. Те, що Діма любить. Ти точно знала, якого капелюха немає в Діміної колекції або боялася помилитися з капелюхом від Руслана Багінського?

"перевірений крок, я знаю, що Діма носить його капелюхи. Ми просто подзвонили туди, зв'язалися. Вони знають розмір, вони знають все, що є у Діми, чого немає. І ми вибрали капелюх з нової колекції, якої ще немає у продажу. Спасибі за допомогу", - додала співачка.

— У цьому сезоні ти стала радницею Діми Монатіка на "Голосі країни". Чи це ти приміряєшся до тренерського крісла "Голосу країни" і це така репетиція?

"Діма, як джентельмен, він пустив мене в це крісло. Тому що, я повинна була, насправді, сидіти поруч на стільчику. Але Діма мене пустив. Я ніколи не приховувала, що я б не відмовилася від тренерського крісла. Вона хотіла мене задушити. Я б з Тіною поконкурувала охоче. Це круто було б", - зазначила Саніна.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss залишила чоловіка, щоб провести час з іншим: "Я відчувала цю нестачу"

Як повідомляв "Знай.ua", Юлія Саніна на "Голосі країни" проміняє подружку Тіну Кароль на Монатіка

Знай.ua писав, Дан Балан і Тіна Кароль знову разом на "Голос країни": "Крихітка, татко прийшов"